nanuhr.blogg.se

Hej och välkommen! Vad kul att du hittade hit! Detta blir min första inlägg, bara för att säga hej och berätta lite om mig själv och denna blogg, så du som läsare vet vad som kommer komma här. Robert heter jag. Studerar personalvetarprogrammet i Umeå och tar kandidatexamen till sommaren om allt går som planerat. På fritiden sitter jag gärna vid datorn och slöar, spelar musik, fotograferar eller är ute och fiskar (sommar som vinter). Jag trivs som allra bäst vid en sjö med bra fiske, en härlig brasa och goa vänner en sval sommarkväll. Det var lite om mig. Och vad kommer då denna blogg att handla om? Som namnet antyder så kommer den att handla om HR, dvs Human Resources. Jag går som sagt en personalvetare-linje nu och tänkte mig därmed starta en blogg där jag tar upp det senaste, det märkligaste, det självklara (som kanske ändå inte är så självklart tills någon berättar hur självklart det är). Jag kommer försöka blanda inläggen så de passar både de som är arbetare och de som är arbetsgivare. Någon gång då och då kan det även slinka in något intressant för arbetssökande!

Lite catch-up

Publicerad 2016-08-12 19:42:00 i Allmänt,

 
Tjenare bloggen!

Det börjar vara ett tag sedan. 15 Januari var tydligen senast jag skrev om de nya lagarna som kom till. Det känns som att det är dags för en catch-up!

Det har varit fullt ös i mitt liv, därav jag inte hunnit skriva så mycket. Den 14 jan gick jag och min sambo och blev man och hustru. Även om det inte var en stor ceremoni (vi gjorde det borgerligt med 2 vittnen) så var det en del arbete kring det hela. I mitten av februari fyllde jag 30, så det var en del stök kring det. Mindre än 1 vecka efteråt föddes vår dotter My.

Men det tar inte slut där! Samtidigt som jag nu har en papparoll så ska jag skriva ett examensarbete. Jag fick dock hjälp av min klasskamrat Isabell Vänman, vilket underlättade vissa bitar. Efter intensivt arbete kan vi nu båda titulera oss som personalvetare sen i Juni.
Sommaren har gått åt till att ta igen tiden med min dotter samt andas ut. Jag har nu även hittat jobb och sitter numera i Örnsköldsvik (bott här sedan i lördags) och börjar min nya anställning som HR-administratör på tisdagen den 23 augusti.

Mycket som händer och sker på samma år. Spännande tider väntar :) Jag ska försöka att bli bättre på att skriva mer och bättre relaterade inlägg. Jag har några idéer, måste bara forma dem rätt i huvudet ^^

Peace out!
/NanuHR

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela